DANSK ENGELSK TYSK

Møbler der er skabt til dit akvarie

ELEMENT-møblerne er skabt til dit ELEMENT-akvarie. Møblerne følger akvariets fulde bredde, og der er således gode opbevaringsmuligheder. Sammen med ELEMENT-akvariet har du dermed alt, du skal bruge for at komme godt i gang med livet som akvarist. ELEMENT-møblerne fås i både hvid, sort og en flot grå nuance, der passer flot ind i de fleste stuer.

FARVER

SORT

HVID

GRÅ

ELEMENT Møblet matcher det nyeste af Akvastabils akvarier fuldstændigt både på funktionelt design og mange valgmuligheder af tilbehør..

Se ELEMENT akvariet der passer til her


Foren dit hjem med det smarte ELEMENT akvarie i håndbygget dansk design samt dette ELEMENT møbel

Find nærmeste forhandler her


SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

ELEMENT 120CM

FARVE

hvid

Produktkode

AK40120W

MÅL

120 x 40 x 76 cm

AKVARIE

ELEMENT 240L

VÆGT

44 kg


Materialer

Vi fremstiller hele vores ELEMENT-møbel af 16 mm gennemgående tykke melaminplader i enten hvid, sort eller grå. Samme stilrene design som passer perfekt til dit ELEMENT akvarie. Ingen metalskinner fremgår synligt, så der vil altid være fuld fokus på dit smarte akvarie.

Hylder, skuffer og opbevaring

ELEMENT-møblerne har samme bredde som selve akvariet, hvilket sikrer ekstra god opbevaringsplads inde i møblet. ELEMENT-møblerne leveres altid med to hylder, og hvis du ønsker skuffer, kan disse let eftermonteres bag afdækningspladen øverst.

Smart ledningstræk

Ved at reducere bredde på skillepladen samt reolens bagside har vi gjort det nemt at trække ledninger og slanger ind og ud af reolen, det er derfor ikke kun noget vi siger, når vi mener at dette er det mest starts-funktionelle akvarie i vores familie.

Push-to-open

Den smarte push-to-open-funktion får lågen til at springe op, når du trykker let på den. En kraftig magnet holder ligeledes lågen inde, når den er lukket. 

Nem indretning

ELEMENT-møblet er skabt til at få dit akvarie til at fremstå allerbedst. Det diskrete design får dit vandparadis til at stå frem og gør det let at passe møblet ind i enhver indretning.

Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise