DANSK ENGELSK TYSK

FAMILY er mere end blot et akvarie

Det lette plug & play akvarie, der skaber glæde for hele familien

FAMILY-akvariet er for familien, der gerne vil have et mindre akvarie, der er lige til at gå til og nemt at rengøre. Det er et perfekt akvarie for begyndere, da pakken indeholder alt det, du behøver, for at komme godt i gang.

Med FAMILY skal du altså blot finde de fisk, som skal blive en del af jeres familie.

FARVER

HVID


Family er Akvastabils fineste og mest kompakte akvarie serie, som kan sprede glæde til hele familien.

Dit nye FAMILY akvarie i håndbygget dansk design er klar til at flytte ind hos dig.

Find nærmeste forhandler her

SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

FAMILY 54L

FARVE

sølv/hvid

Produktkode

A2060W

MÅL

61 x 31 x 32 cm

GLAS

4 mm

VÆGT

11 kg


Du får det hele med…

Når du køber et FAMILY-akvarie, medfølger alt det tilbehør, du behøver. I pakken finder du fx belysning, filter, pumpe, termometer, vandtilberedningsmiddel og ikke mindst fiskefoder og net.


Sikkerhed og holdbarhed

FAMILY-akvarierne har ekstra glasforstærkninger i toppen, hvilket aflaster både glas og fuger i akvariet. De kraftige aluminiumsprofiler sikrer ligeledes, at dit akvarie kan holde i rigtig mange år.

Belysning

I FAMILY-akvariernes aluminiumslåg er der indbyggede LED-dioder, der sikrer en flot belysning i akvariet. Den fuldspektrede 12V LED-lyssammensætning, er smukt tilpasset akvariets fascinerende undervandsverden. Lågets massive aluminiumsprofil giver den optimale afkøling og forsegling af LED-dioderne, så du kan være sikker på, at både produktets holdbarhed og sikkerhed er helt i top. FAMILY-lyset er naturligvis dæmpbart, så du via en controller eksempelvis kan simulere solopgang og solnedgang i akvariet.

Under belysning finder du mere information om alle mulighederne.


Låg med foderdæksel

Låget på FAMILY-akvarierne har et indbygget foderdæksel, der gør den daglige fodring til en leg. Du kan let skille dækslet ad ved rengøring, og det er ligeledes muligt at tilslutte en foderautomat.


Låget på FAMILY består af den solide lampeprofil samt to aluminiums-kompositplader med en kerne af PE-plast. I låget findes du også foderdækslet, der gør den daglige fodring til en leg. Du kan let skille dækslerne ad ved rengøring, og det er ligeledes muligt at tilslutte en foderautomat.

Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise