DANSK ENGELSK TYSK

FAMILY er mere end blot et akvarie

Det lette plug & play akvarie, der skaber glæde for hele familien

FAMILY-akvariet er for familien, der gerne vil have et mindre akvarie, der er lige til at gå til og nemt at rengøre. Det er et perfekt akvarie for begyndere, da pakken indeholder alt det, du behøver, for at komme godt i gang.

Med FAMILY skal du altså blot finde de fisk, som skal blive en del af jeres familie.

FARVER

HVID


Family er Akvastabils fineste og mest kompakte akvarie serie, som kan sprede glæde til hele familien.

Dit nye FAMILY akvarie i håndbygget dansk design er klar til at flytte ind hos dig.

Find nærmeste forhandler her


SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

FAMILY 80L

FARVE

sølv/hvid

Produktkode

A2070W

MÅL

71 x 34 x 37 cm

GLAS

5 mm

VÆGT

16 kg


Du får det hele med…

Når du køber et FAMILY-akvarie, medfølger alt det tilbehør du behøver.

I pakken finder du fx belysning, filter, pumpe, termometer, vandtilberedningsmiddel og ikke mindst fiskefoder og net.

Mere end et “starter-sæt”

Med FAMILY får du mere end blot et startersæt. FAMILY er nemlig et begyndersæt med både stil og holdbare kvalitetsmaterialer. Det smagfulde design med glatte hvide flader, en stærk aluminiumsplade og grå silikonefuger passer let ind i de fleste hjem. Kvalitetsmaterialerne sikrer dig en god og ikke mindst sikker start på livet med fisk.

Sikkerhed frem for alt

For at styrke akvariets sikkerhed og holdbarhed har FAMILY-akvarierne ekstra glasforstærkninger i toppen. Det aflaster både akvariets glas og fuger. De kraftige aluminiumsprofiler er ligeledes med til at sikre, at dit akvarie kan holde i rigtig mange år.

Låg med foderdæksel

Låget på FAMILY består af den solide lampeprofil samt to aluminiums-kompositplader med en kerne af PE-plast. I låget findes du også foderdækslet, der gør den daglige fodring til en leg. Du kan let skille dækslerne ad ved rengøring, og det er ligeledes muligt at tilslutte en foderautomat.

Belysning

I FAMILY-akvariernes aluminiumslåg er der indbyggede LED-dioder, der sikrer en flot belysning i akvariet. Den fuldspektrede 12V LED-lyssammensætning, er smukt tilpasset akvariets fascinerende undervandsverden. Lågets massive aluminiumsprofil giver den optimale afkøling og forsegling af LED-dioderne, så du kan være sikker på, at både produktets holdbarhed og sikkerhed er helt i top. FAMILY-lyset er naturligvis dæmpbart, så du via en controller eksempelvis kan simulere solopgang og solnedgang i akvariet.

Under belysning finder du mere information om alle mulighederne.Møbler og stander

Til FAMILY-akvariet fås en række smarte møbler og standere til konkurrencedygtige priser. Der er noget til ethvert hjem.

Se mere her. 

Download produktark

Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise