DANSK ENGELSK TYSK

På højde med hele familien

Med FAMILY-møblerne kommer familiens akvarie op i højden og til sin ret, så børnene let kan følge med i dyrelivets gang bag ruden. Til trods for den særdeles konkurrence- dygtige pris får du naturligvis den samme gode kvalitet, AkvaStabil er kendt for.


FARVER

HVID


Det hvide FAMILY møbel komplimenterer perfekt det smarte FAMILY akvarie. Ikke blot i det stilrene design med hvid og stål, men også funktionaliteten der er skabt så hele familien let kan være med.

FIND det tilhørende FAMILY akvarie her


Lad hele familien kunne nyde jeres nye FAMILY akvarie i den rette højde med dette møbel.

Find nærmeste forhandler her


SPECIFIKATIONER


NAVN/CM

FAMILY 80 CM

FARVE

hvid

Produktkode

AK2080W

MÅL

80 x 35 x 80 cm

AKVARIE

FAMILY 112 liter

VÆGT

18 kg


Materialer

FAMILY-møblerne fremstilles i 16 mm tykke melaminplader.


Design til store og små

Det største FAMILY-møbel har to låger og en hylde til opbevaring. Det er særligt praktisk, hvis der i familien er mindre børn, der helst ikke skal kunne få pilfingrene i klemme eller have fristende akvariesager, som de kan rode i, inden for rækkevidde.


Brug for hylde plads?

Passer et skab bedre ind hos jer, fx til børneværelset, kan du vælge vores skab til 80 cm akvariet som møbel til dit FAMILY-akvarie.


Opstilling

Husk altid at sikre dig, at dit akvariemøbel opstilles på et plant, stabilt og bærende underlag, der kan holde til en længerevarende belastning.


Smukt design til ethvert hjem

Et FAMILY-sæt med både akvarie og møbel passer ind i ethvert hjem med sit tidløse og nordiske design, som er et af AkvaStabils kendetegn.


Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise