DANSK ENGELSK TYSK

FUSION skaber mange muligheder til alle akvarister…

FUSION er til dig, der ønsker et stort kvalitetsakvarie til en god pris.

Med en kapacitet på op til 900 liter giver FUSION mulighed for et rigt og varieret undervandsliv og et hav af indretningsmuligheder. FUSION byder på mange af de samme gode detaljer og funktioner som storebrodervarianten MOVE, men FUSION adskiller sig ved, i nogle tilfælde, at være lidt lavere, ved de forskellige glastykkelser. Der er ikke boret huller i bundglasset på FUSION. Derfor skal slanger mv. trækkes gennem ledningsgennemføringerne på bagsiden af akvariet.

FUSION er et kvalitetsakvarie med mange muligheder til en god pris.

FARVER

HVID


Fusion er Akvastabils serie af akvarier, der forener både æstetik og lethed, med en lang række indretningsmuligheder.


Lad dit nye Fusion akvarie i håndbygget dansk design flytte ind hos dig.

Find nærmeste forhandler her

SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

Fusion 144L

FARVE

sølv/hvid

Produktkode

A10080W

MÅL

80 x 41 x 49 cm

GLAS

6 mm

VÆGT

25 kg


Belysning

Fusion kan leveres med LUMAX LED-lys. Akvariet har plads til mange lysenheder, og du kan placere dem lige, hvor du ønsker. Det er derfor ikke et problem at få lys nok til selv de mest lyskrævende planter og koraller. Belysningen kan naturligvis dæmpes, så du via en controller eksempelvis kan simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Under belysning finder du mere information om alle mulighederne.

.

Låg

Låget på FUSION består af en solid 12 cm bred aluminiumsprofil med hvide kompositplader på begge sider. På den måde åbner du let låget både for og bag. Hverken aluminiumsprofilen eller pladerne er fastgjort til akvariet, så du nemt kan løfte det helt af. Låget har hverken kanter eller sprækker, som vandet kan ligge på, hvilket gør det let at holde rent og pænt.


Smarte foderdæksler

FUSION har to smarte foderdæksler i låget, hvilket gør den daglige fodring til en leg. Du kan let skille dækslerne ad ved rengøring, og du kan vælge at tilslutte en foderautomat for at sikre en regelmæssig fodring.


Nem indretning

FUSION-akvariet har aftagelige tværstivere, hvilket giver let og uhindret adgang, når du indretter dit akvariemiljø.

 

Tilslutning af pumper

På bagsiden af FUSION-akvariet finder du slange- og ledningsgennemføringen, hvor der er god plads til selv de største slanger. Bruger du indvendige pumper, hvor der ikke er brug for så stor en åbning, kan du let lukke hullet med det medfølgende låg. På de tre største akvarielængder er der to åbninger, så du har mulighed for at føre slanger ind i begge ender af akvariet.


Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise