DANSK ENGELSK TYSK

FUSION skaber mange muligheder til alle akvarister...

FUSION er til dig, der ønsker et stort kvalitetsakvarie til en god pris.

Med en kapacitet på op til 900 liter giver FUSION mulighed for et rigt og varieret undervandsliv og et hav af indretningsmuligheder. FUSION byder på mange af de samme gode detaljer og funktioner som storebrodervarianten MOVE, heriblandt de kraftige og holdbare aluminiumsprofiler. FUSION adskiller sig dog ved i nogle tilfælde at være lidt lavere og ved de forskellige glastykkelser. Derudover skal slanger mv. trækkes gennem ledningsgennemføringerne på bagsiden af akvariet.

FUSION er et kvalitetsakvarie med mange muligheder til en god pris.

FUSION er et kvalitetsakvarie med mange muligheder til en god pris.

FARVER

HVID


Fusion er Akvastabils serie af akvarier, der forener både æstetik og lethed, med en lang række indretningsmuligheder.


Lad dit nye Fusion akvarie i håndbygget dansk design flytte ind hos dig.

Find nærmeste forhandler her

SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

Fusion 144L

FARVE

sølv/hvid

Produktkode

A10080W

MÅL

80 x 41 x 49 cm

GLAS

6 mm

VÆGT

25 kg


Plads til at fantasien kan flyde frit

FUSION-akvariet giver dig et væld af muligheder i rigtig stor skala. Med et FUSION-akvarie får du nemlig op til 2 meters længde og hele 900 liter vand at boltre dig i. Her er det kun fantasien, der sætter grænser. FUSION-akvariet har naturligvis aftagelige tværstivere, hvilket giver dig let og uhindret adgang, når du indretter dit akvariemiljø præcis, som du ønsker. 

Kvalitet til en god pris

I FUSION-akvariet forenes høj kvalitet med en lav pris. Akvarierne er produceret af holdbare materialer, der ikke går på kompromis med kvaliteten. Glastykkelsen er tilpasset det enkelte akvaries størrelse og sammen med de kraftige aluminiumsprofiler sikrer det dig et flot og funktionelt akvarie med lang levetid - men til en pris, der passer til enhver pengepung.


Låg

Låget på FUSION består af en solid 12 cm bred aluminiumsprofil med hvide kompositplader på begge sider. På den måde åbner du let låget både for og bag. Hverken aluminiumsprofilen eller pladerne er fastgjort til akvariet, så du nemt kan løfte det helt af. Låget har hverken kanter eller sprækker, som vandet kan ligge på, hvilket gør det let at holde rent og pænt.

Smarte foderdæksler

FUSION har to smarte foderdæksler i låget, hvilket gør den daglige fodring til en leg. Du kan let skille dækslerne ad ved rengøring, og du kan vælge at tilslutte en foderautomat for at sikre en regelmæssig fodring.


Nem indretning

FUSION-akvariet har aftagelige tværstivere, hvilket giver let og uhindret adgang, når du indretter dit akvariemiljø.

 

Tilslutning af pumper

På bagsiden af FUSION-akvariet finder du slange- og ledningsgennemføringen, hvor der er god plads til selv de største slanger. Bruger du indvendige pumper, hvor der ikke er brug for så stor en åbning, kan du let lukke hullet med det medfølgende dæksel. På de 4 største modeller er der åbninger i begge sider, så du har mulighed for at føre slanger ind i begge ender af akvariet.


Belysning

Fusion kan leveres med LUMAX LED-lys. Akvariet har plads til mange lysenheder, og du kan placere dem lige, hvor du ønsker. Det er derfor ikke et problem at få lys nok til selv de mest lyskrævende planter og koraller. Belysningen kan naturligvis dæmpes, så du via en controller eksempelvis kan simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Under belysning finder du mere information om alle mulighederne.

.

Møbler og tilbehør

Vi har et bredt udvalg af tilbehør til FUSION, hvilket gør det nemt for dig at kreere præcis det undervandsparadis, du drømmer om. Heriblandt fås en række smarte møbler med integrerede justerbare fødder og god skabsplads, som passer til de flestes behov.

Se mere her.

Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise