DANSK ENGELSK TYSK

Den perfekte ramme til dit undervandsparadis

Akvariemøblerne til FUSION har et skarpt minimalistisk design. Store glatte låger kombineret med en elegant aluminiumsprofil imellem, skaber tilsammen den perfekte ramme, så dit flotte undervandsparadis kan komme til sin fulde ret.

FARVER

HVID


Det æstetisk flotte FUSIONs møbel i hvid, som passer til det hvide FUSION akvarie.

Se det passende FUSION akvarie her


Lad dit nye FUSIONS møbel og akvarie i håndbygget dansk design flytte ind hos dine andre møbler.

Find nærmeste forhandler her


SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

FUSION 160 CM

FARVE

hvid

Produktkode

AK10160

MÅL

160 x 60 x 76 cm

AKVARIE

FUSION 576 Liter

VÆGT

80 kg


Materialer

FUSION-møblerne er fremstillet i en solid melaminplade. De bærende dele er 19 mm tykke, mens låger og hylder er 16 mm tykke. Det karakteristiske afstandsstykke mellem lågerne er i massivt aluminium med integrerede greb, der gør det let at få fat i lågens kant. Der er ligeledes kantbånd på alle møblets kanter – også dem, der ikke kan ses. På den måde er FUSION-møblerne ekstra godt sikret mod vand- og fugtskader.

Hylder

Alle FUSION-møblerne kommer med to eller tre hvide hylder, som du kan placere, hvor du har lyst.

Gennemføringshuller

På bagsiden af FUSION møblerne finder du to store gennemføringshuller. Dem kan du bruge til at føre ledninger og filterslanger ind og ud af skabet. Ligeledes er der et hul i skillepladen, så du let kan trække ledninger og slanger mellem skabets indvendige rum.

Justerbare fødder

Alle FUSION-møbler er forsynet med kraftige integrerede fødder, du let kan justere inde fra skabet – også efter akvariet er stillet op.

Husk at være opmærksom ved opstilling på eftergivende trægulve. Stilleskruerne overfører vægten og dermed trykket på nogle ganske små områder. Denne punktbelastning kan få gulvbrædderne til at sætte sig med tiden. Ved opstilling på vanskelige trægulve anbefaler vi derfor, at du klodser møblet op under hele dets længde og bredde. På den måde fordeler du vægten over et meget større område.


Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise