DANSK ENGELSK TYSK

MOVE er mere end blot et akvarie

AkvaStabils elegante MOVE-akvarie er til dig, der ønsker det bedste.

I MOVE går æstetik, kvalitet og funktionalitet op i en højere enhed. Der er kælet for detaljerne med smukke gavlstykker i massivt aluminium, og ledninger, slangeåbninger samt gruskant er gemt af vejen, så kun det elegante nordiske design står tilbage.  

AkvaStabils elegante MOVE-akvarier findes i fire forskellige størrelser og to farver.

MOVE er et akvarie i særklasse, der vil klæde ethvert rum. 

FARVER

SORT

HVID

Move er Akvastabils mest adaptive og eksklusive akvarieløsning, med adskillige tilbehørs muligheder, der kan udfordre selv til den habile akvarist.

Se MOVE tilbehør her


Lad dit nye Move akvarie i håndbygget dansk design flytte ind hos dig.

Find nærmeste forhandler her


SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

MOVE 720 liter

FARVE

sort/sølv

Produktkode

A90200B

MÅL

201 x 61 x 64 cm

GLAS

12 mm

VÆGT

132 kg


Kvalitetsmaterialer fra inderst til yderst

Lad hånden glide langs MOVE-akvariets smukke gavlstykker og profil og oplev den massive aluminiums styrke og skønhed.

MOVE-akvariet er udelukkende lavet af de bedst materialer.

Den ekstraordinære glastykkelse, de massive aluminiumstykker og de kraftige aluminiumshængsler giver til sammen dit akvarie et eksklusivt udtryk og en enestående holdbarhed. 


Funktionalitet i højsædet

MOVE-akvariet forener funktionalitet og elegance i ét. Her er alle de funktioner, du kan ønske af et akvarie, samtidig med at løsningerne er diskrete og elegant udført. Eksempelvis har MOVE aftagelige tværstivere, hvilket giver let og uhindret adgang, når du indretter akvariet.

Ligeledes skjuler et smukt låg i massiv aluminium akvariets slangeåbninger bagtil. Dyk selv ned i flere af akvariets mange funktioner herunder. I MOVE er der tænkt på det hele, så du får den bedste oplevelse og det smukkeste resultat. 

Fuld åbning af låg

MOVE-akvariets låg har fuld åbning, hvilket gør den daglige pleje og vedligeholdelse af akvariet let og uproblematisk.

Åbn låget og skub dine LUMAX-LED lamper bagud, så de ikke er i vejen for dig mens du arbejder nede i akvariet. På den måde har du et perfekt arbejdslys der lyser ned i akvariet - hvor du jo har brug for det - samidigt med det ikke blænder. Solide aluminiumhængsler og skruer i rustfrit stål sørger for, at du nemt kan åbne og lukke låget igen og igen og igen.


Elegante foderdæksler

MOVE er forsynet med elegante foderdæksler i låget for at lette den daglige fodring. Du kan let skille dækslerne ad ved rengøring, og det er ligeledes muligt at tilslutte en foderautomat. 

Diskret tilslutning gennem bundglasset

I bundglasset finder du et antal huller, som gør det let og sikkert for dig at tilslutte selv de største filterpumper eller at anvende en åben filtersump i skabet nedenunder.

Der følger naturligvis solide og sikre propper med, hvis du ikke ønsker at anvende hullerne.

Nem indretning

MOVE-akvariet har aftagelige tværstivere, hvilket giver let og uhindret adgang, når du indretter akvariet.

Belysning

MOVE kan leveres med LUMAX LED-lys.


Akvariet har plads til mange lysenheder, og du kan placere dem lige, hvor du ønsker. Det er derfor ikke et problem at få lys nok til selv de mest lyskrævende planter og koraller.


Belysningen kan naturligvis dæmpes, så du via en controller eksempelvis kan simulere solopgang og solnedgang i akvariet. Under belysning finder du mere information om alle mulighederne.


Møbler og tilbehør

Der fås et bredt udvalg af tilbehør til MOVE, hvilket gør det nemt for dig at indrette præcis det undervandsparadis du drømmer om. 

Heriblandt kan vi fremhæve de skræddersyede og særdeles solide akvariemøbler, der med god skabsplads og et tidløst design passer ind i alle hjem.

Selv filterpumpen er let og diskret og hænger derfor perfekt sammen med resten af MOVE serien.

Se meget mere her


Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise