DANSK ENGELSK TYSK

Designet til det moderne hjem

Akvariemøblerne til MOVE er designet til det moderne hjem og til det moderne menneske. Produkterne bygger ikke alene på årtiers erfaring inden for akvaristik, men også på århundreders udvikling og tradition inden for dansk design og møbelhåndværk.


FARVER

SORT

HVID

Husk det rigtige akvarie til dit møbel – find det her


Foren dit hjem og det smukke Move akvarie i håndbygget dansk design med dette MOVE møbel

Find nærmeste forhandler her


SPECIFIKATIONER


NAVN/LITER

MOVE 200 cm

FARVE

sort

Produktkode

AK90200B

MÅL

200 x 60 x 78 cm

AKVARIE

MOVE 720 L

VÆGT

106 kg


Materialer

De karakteristiske solide gavlplader er fremstillet i en ekstra kraftig lakeret møbelplade (MDF). Lågerne og den forreste sokkel er ligeledes fremstillet i lakeret MDF. Alle indvendige dele samt bagsider består af hvide melaminplader, så MOVE-møblerne altid fremstår hvide og lyse indvendigt.Møblets indretning

Alle MOVE-møblerne er forsynet med en eller to hylder samt en udtagelig skillevæg. Denne skillevæg er to-delt, hvilket betyder, at hvis du har brug for et stort rum til fx en filtersump, så kan du fjerne den bagerste del af skillevæggen og lade den forreste stå tilbage som understøtning af dit akvarie.


Gennemføringshuller

På bagsiden af møblerne finder du to store gennemføringshuller. Dem kan du bruge til at føre ledninger og filterslanger ind og ud af skabet. Hvis du vil undgå at have slangerne til at gå ud gennem møblet og op langs bagsiden af akvariet, kan du med fordel slutte slangerne direkte til akvariet gennem hullerne i bundglasset på dit MOVE-akvarie. Hullerne i møblets topplade er allerede boret og klargjort til tilslutningen. Således kan du nemt gemme ledninger, slanger og pumper væk bag møblets stilrene låger.


Push-to-open

MOVE-møblets kraftige og elegante hængsler har en indbygget fjeder, der får lågen til at springe op, når du trykker let på den. En kraftig magnet holder lågen inde når den er lukket.


Vælg opstilling med eller uden ben

MOVE-møblerne er designet til, at du kan opstille dem uden stilleskruer. Er dit gulv skævt, eller er der risiko for vandspild på gulvet, kan du justere det ved hjælp af egnede afstandsstykker.

Alternativt kan du tilkøbe og montere et ekstra sæt indstillelige ben.

Ved opstilling på vanskelige trægulve anbefaler vi, at møblet klodses op under hele dets længde og bredde. På den måde fordeler du vægten over et meget større område.


Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise