DANSK ENGELSK TYSK

En lille fisk vokser sig stor

AkvaStabil er en 100 % dansk ejet produktionsvirksomhed beliggende i Haderslev.

Bag det kvalitetsbevidste brand AkvaStabil står den sønderjyske familievirksomhed Eldorado, som har base i Haderslev. Vi åbnede for første gang dørene til Eldorado Dyrehandel tilbage i 1963, og i 1975 kom AkvaStabil under vores vinger.

Det satte betydeligt skub i butikken, og i 1990 måtte vi flytte til større lokaler i Haderslevs industrikvarter, hvor vi stadig holder til den dag i dag.

Herefter er produktionen bare vokset, og Eldorado sælger i dag akvarier og tilbehør til grossister og forhandlere i mere end 60 lande. 

Dansk kvalitet og design med mere end 50-års ekspertise

Vi har gennem 5 årtier designet og produceret akvarier, akvarielys, tilbehør og udstyr af højeste kvalitet. Vi går højt op i vores produkter og mener, at et godt akvarie bør holde i meget, meget lang tid. Derfor anvender vi kun kvalitetsmaterialer som eksempelvis aluminium, og vi sparer aldrig på glastykkelsen.

Vi designer, håndproducerer og kvalitetstjekker selv alle vores akvarier, så vi ved, at kvaliteten altid er i top. 

Af og til hører vi kunder fortælle, at akvarier, som de købte hos os tilbage i 80’erne, stadig står upåklageligt og spreder daglig glæde. Det er vi stolte af, for det er nemlig præcis sådan, akvarier skal være. De skal holde. Og det ved vi, at AkvaStabils akvarier gør.

Livet under havoverfladen

AkvaStabil udspringer af en kærlighed til ’verden under overfladen’. Vi er vilde med fisk i alle former og farver, og den passion har vi lyst til at dele med vores omverden – og ikke mindst gøre bedre og nemmere. At holde akvarie er en hobby med plads til alle, og vi har akvarier og tilbehør til både nybegynderen, familien og den erfarne akvarist. 

Se mere om MOVE, FUSION, ELEMENT eller FAMILY.

Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2022 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise