DANSK ENGELSK TYSK

LUMAX

Specialdesignede LED-lamper til den ultimative lysoplevelse, der giver dig mulighed for selv at sætte scenen i dit akvarie og skabe dit helt eget unikke lyslandskab.


Sammensæt det perfekte akvarielys

Med LUMAX kan du både fremhæve fiskenes farver, sætte skub i planternes vækst og tidsindstille en spektakulær solnedgang, blot ved at kombinere forskellige lamper.

LUMAX LED-lamper fås nemlig i fem forskellige farvekombinationer, så du let kan finde en sammensætning, der passer dig, du kan læse mere nedenfor om de forskellige lys.


Kombineret med ekstraudstyr som eksempelvis den smarte LED-controller, der giver dig mulighed for at tilpasse lysmængden, lave solopgang og -nedgang, imitere dagslysets vekslende styrke via sky-funktionen og ikke mindst at skabe måneskin i dit akvarie om natten, er mulighederne nærmest uendelige.

Vær din egen lysarkitekt

Med LUMAX er du selv lysarkitekt i dit akvarie. Du kan rykke lamperne rundt, udskifte og føje nye lamper til, lige så ofte du har lyst. Du kan eksempelvis flytte lamperne helt frem i akvariet, så du undgår, at der er skygge på den side af fiskene, som vender ud mod dig. 

LUMAX lampernes slanke konstruktion gør, at du let kan placere dem på tværstiverne under akvariets låg, og har du et stort lysbehov, er der plads til mange lamper ved siden af hinanden. Det betyder også, at du stadig har lys i akvariet, selvom du fjerner låget – det er ofte en stor hjælp, når du lige skal ordne noget dernede. 

LUMAX leveres i tre længder og fem forskellige farvevarianter: PLANT, SUN, HVID, HVID/BLÅ og ren BLÅ. Længderne er tilpasset MOVE-, FUSION- og ELEMENT-akvarierne.


Energieffektiv og 100 % vandtæt

LUMAX er 100 % vandtæt, da alle dioder og elektriske forbindelser er beskyttet af et fint lag ultraklart silikone.

Derudover dækkes dioderne af en gennemsigtig plastplade, der yder ekstra beskyttelse mod vandsprøjt og gør det lettere at holde armaturet rent. I LUMAX får du også en miljøvenlig lysløsning. Det meget høje lysudbytte på op til ca. 135 lumen/W placerer nemlig LUMAX blandt de mest energieffektive akvariebelysninger på markedet.

Praktisk og gennemtænkt tilbehør

Tilslut nemt flere lamper til én strømforsyning med det praktiske y-splitterkabel, så det er lampernes smukke lys og ikke ledningerne, der pryder dit akvarie. Desuden kan vores kraftfulde strømforsyninger klare flere armaturer ad gangen. De fås derfor også i forskellige størrelser, så du kan få dit strømbehov opfyldt i én og samme strømforsyning. 


Med vores forskellige monteringssæt kan du vælge, om dine LUMAX-lamper skal sættes fast direkte i låget, fx på et ældre Effect-Light armatur, om det skal sidde under en plade eller hænge fra loftet.

Du har også mulighed for at forlænge ledningen fra LUMAX-lampen med 1,5 meter. På grund af spændingsfaldet i længere kabler anbefaler vi ikke, at du bruger mere end ét forlængerkabel til hver lampe. LUMAX leveres i 3 længder og i hele 5 forskellige farver

6900 Kelvin god til planterne (PLANT) - 5500 Kelvin til naturligt lys (SUN) - 6500 Kelvin til rent klart lys (W)

13.000 Kelvin til saltvand (WB) - 13.000 Kelvin til nat & saltvand (B)

MODEL

LUM730

LUM930

LUM1230

MÅL: L x B x H mm

730 x 58 x 13

930 x 58 x 13

1230 x 58 x 13

WATT

23

29

38

STRØMFORSYNING

POW30, POW60N (maks. 2), POW96N (maks. 4)

POW30, POW60N (maks. 2), POW96N (maks. 3)

POW30, POW60N (maks. 1), POW96N (maks. 2)

FARVE LUMEN

PLANT 6900K 90 lumen/w

SUN 5500K 105 lumen/w

HVID 6500K 135 lumen/w

HVID/BLÅ 13.000K 95 lumen/w

BLÅ 13.000K 40 lumen/w


Den specielle PLANT-variant har dioder i hvid, rød, blå samt en specielt udviklet varm hvid diode, der sikrer en meget høj farveægthed og masser af lys i det røde spektrum. Denne farvesammensætning fremmer planternes fotosyntese og vækst og fremhæver fiskenes røde og blå farver. Den reducerede mængde af gul og orange fjerner ligeledes oplevelsen af “gult vand” i akvariet, hvilket giver et friskt og rent udtryk.

PLANT 6900K 90 lumen/w


Vores SUN-model har, som navnet antyder, en farvetemperatur som solens på ca. 5500 Kelvin. Med en Ra-værdi på 93 er SUN fænomenal til at gengive farver korrekt. Spektrumanalysen viser en jævn farvefordeling gennem hele lysspektret, og i modsætning til ”normale” hvide LED-lamper er SUNs farvegengivelse i det røde område meget høj. Du kan med fordel anvende SUN sammen med de andre varianter for at øge den generelle lysmængde og lyskvalitet i akvariet.

SUN 5500K Ra93 105 lumen/w


HVID er vores kraftigste model. Med et lysudbytte på 135 lumen/W giver den et særdeles kraftigt lys til gavn for de fleste planter. Lampen gengiver ikke rød så effektivt, hvorfor den er perfekt i akvarier, hvor du vil nedtone de røde farver, men ønsker et smukt og rent lys. 


HVID 6500K Ra80 135 lumen/w


Denne lampe har 2/3 hvide og 1/3 blå dioder, hvilket gør den til en særdeles effektiv og dekorativ belysning til især Malawiakvarier og ved biotoper, hvor et frisk og køligt lys er ønskeligt. Den er også velegnet til saltvandsakvarier.

HVID/BLÅ 13.000K 95 lumen/w


Denne lampe har udelukkende blå dioder, og den anvendes især til natbelysning (i sammenhæng med LUMAX LED-controlleren). Den kan også bruges til at supplere belysningen i fx saltvands- og Malawiakvarier.


BLÅ 40 lumen/w


Tilbehør til LUMAX


LUMAX LED-controller


Den rigtige belysning i et akvarie er alfa og omega. Det giver et sundt og naturligt miljø for både planter og fisk. Samtidig er du sikker på, at fiskenes skønne farver kommer tydeligt frem.

Med LUMAX LED-controlleren har du mulighed for at tilpasse lysmængden, lave solopgang og -nedgang, imitere dagslysets vekslende styrke via sky-funktionen og ikke mindst at skabe måneskin i dit akvarie om natten. 


AT8

Power supply for LUMAX

12V, 30W, POW30

Power supply for LUMAX

12V, 60W, POW60N

Power supply for LUMAX

12V, 90W, POW96N

Y-fordeler

til LUMAX Power supply, AT9050

Forlængerledning 1,5m til LUMAX

AT9055

Monteringsklips til montering af LUMAX i Effect-Light heldækkende armaturer - 2 stk. AT9060


Monteringsklips til skruemontage af LUMAX - 2 stk.

AT9061
Akvastabil Eldorado A/S · Ole Rømersvej 12 · 6100 Haderslev

Copyright 2024 © Akvastabil | All Rights Reserved | Udviklet af Add-Wise